dk gb de

Nr. 3 og 7 i Unghestechampionat

Sweetnes og Grevens Everdream blev flot placeret i Herning.

Herning 2020

Et super Herning Horseshow er veloverstået. Fantastisk set-up og mange rigtig gode heste. Sædvanligvis en stor hesteoplevelse for både ryttere og publikum. 

Første test

Onsdag var det tydeligt at den store Boxen var overvældende for mange af de unge heste. Samtidig blev det et tæt opgør mellem de 42 equipager. 

Der var lidt tænding at spore ved RDH hoppen Grevens Everdream e. Everdale / Blue Hors Rush Hour.

Silje Bakken og Grevens Everdream e. Everdale / Blue Hors Rush Hour lagde sig ind på en 12. plads efter første dag.

Sweetnes e. Blue Hors St. Schufro / Lancelot med Silje Bakken i sadlen, viste sig også at være lidt overvældet, men ligeledes fin ridning og endte på en delt 1. plads efter første test.

Sweetnes trav.JPG
Sweetnes e. Blue Hors St. Schufro / Lancelot og Silje Bakken

2. test 

Anden test lavede om på rækkefølgen. Fra at være på en delt første plads, blev det til et tæt opgør mellem nummer 1 og 2.

Grevens Everdream e. Everdale / Blue Hors Rush Hour og Silje Bakken avancerede med et rigtig flot ridt.

Med bl.a. 8,5 i galop og 8,5 i kapacitet lagde equipagen sig ind på en flot 7. plads.

Sweetnes e. Blue Hors St. Schufro / Lancelot og Silje Bakken fik 8,5 i ridelighed, 9 i kapacitet og endnu en gang 10 i skridt.

Efter anden test var equipagen placeret som nr. 1.

Everdream galop.JPG
Grevens Everdream e. Everdale / Blue Hors Rush Hour og Silje Bakken

 

Testrytter

Daniel Bachmann Andersen fra Blue Hors var årets testrytter.  

Daniel var vild med at ride på begge hestene. På trods af deres store forskellighed. 

Grevens Everdream e. Everdale / Blue Hors Rush Hour blev testet først af de to. Her omtalte han hoppen som en rigtig god hest, der svarede for det han gjorde og gav ham en god oplevelse på trods af de ridemæssige udfordringer, der opstår når hesten er så høj og ung som det er tilfældet.

Daniel Bachmann Andersen gav hende 8,5 i både ridelighed og kapacitet. Grevens Everdream og Silje Bakken afsluttede med et samlet resultat som nr. 7.

Spændingen holdte helt til det sidste.
Da Daniel satte sig på RDH hoppen Sweetnes e. Blue Hors St. Schufro / Lancelot vidste alle at han skulle i den helt høje 
ende af skalaen for at det ville udløse en sejr.

Daniel havde lidt svært ved at finde ind til hoppen og med et par kiks i overgangene, var det super svært at tro på det ville lykkedes. Men efter lidt ridning blev det bedre.

Testrytteren gav 9 i ridelighed,  9,5 i kapacitet og Sweetnes e. Blue Hors St. Schufro / Lancelot og Silje Bakken endte på en flot og fortjent 3. plads.

Virkelig flotte præstationer både af avlere, rytter og teamet bag equipagerne.

Vi bliver efter Herning 2020 endnu en gang mindet om, at når man får god avl, god ridning og godt horsemanship til at gå hånd i hånd, så kan der skabes resultater.

Stort tillykke til avlere og ejere :-)

Sweetnes præmieoverr..JPG
Ejere: Andreas & Christine Paulsen,  Sweetnes e. Blue Hors St. Schufro / Lancelot & Silje Bakken samt avler: Lisbeth B. Andersen