dk gb de

Sweetnes udtaget til UVM

Den 5-årige sølvmedalje hoppe efter St. Schufro / Tailormade Lancelot er udtaget til UVM i Verden.

Stævne.

Den fantastiske 5-års sølvmedalje hoppe Sweetnes efter St. Schufro / Tailormade Lancelot som vi har haft glæden af i ca. 2 år har trods sin unge alder, allerede vist flotte takter og præstationer.

Sweetnes har præsteret at vinde championats kvalifikationen for 4-års dressurheste, på Blue Hors i 2019 med en samlet karakter på  85.000 %, med blandt andet 9,4 for galop. 

Året efter i 2020, var Sweetnes og Silje Bakken til start ved championats kvalifikationen for 5-års dressurheste på Vilhelmsborg. Med bl.a. 9,5 i skridt, 9,5 i ridelighed og 9,3 i kapacitet vandt equipagen med 92,60 points. 

Citat fra dommernes kommentarer til Sweetnes & Silje Bakken: Super skridtovergange, fremvist i flot holdning og en hest der vil lade sig ride. Super hest.

Nu kan equipagen bestående af Sweetnes & Silje Bakken se frem til endnu en spændende oplevelse, da Sweetnes er blevet udtaget til at skulle gå UVM i Verden fra den 9.-13. december. 

Vi glæder os til at se om dommerne ved UVM er lige så begejstrede for denne hest, som vi er og flere dommere før dem har været. 

Vi ønsker ejer og avler held og lykke med udtagelsen til UVM i Verden.

Sweetnes trav.JPG
Sweetnes e. St. Schufro / Tailormade Lancelot & Silje Bakken ved 5-års championatet på Vilhelmsborg 2020.