dk gb de

Tre placeringer i Aalborg

Tre heste til start i 4 års championatet i Aalborg

Stævne

Søndag afholdte Aalborg Sportsrideklub 4 års championat. Året sidste kvalifikation. Det betød de sidste billetter til finalen på Blue Hors i Oktober blev uddelt her.

Bakken Dressage med Silje Bakken i sadlen havde tre heste til start i Aalborg.

Vi starter med den nye. 4 års hoppe: Florentina e. Franziskus / Londonderry. Hun fik bl.a. 8,4 i trav og 8 i galop, hvor dommerne i begge karakterer bemærkede Florentinas gode bagbens aktion.

Samlet ente Florentina sin stævne debut med 79,8 points og placeret som nr. 11.

Hoppen Go2 Agadir e. Tailormade Attention / De Niro var også til start i Aalborg. Endnu en gang en flot fremvisning med bl.a. 8,2 i både trav og skridt. Dommerne lagde i traven mærke til den gode skulderfrihed, de bløde knæ og den gode energi.

I skridten blev der lagt vægt på den gode overtrædning og den taktfaste funktion. I alt blev det til 80,6 points og en placering som nr. 10.

Fleur Royal 1.JPG
Fleur Royal e. Fürst Ramancier / Royal Diamond med Silje Bakken ved 4 championatet i Aalborg

Tredje hest til start, den 4 årige hoppe Fluer Royal e. Fürst Romancier / Royal Diamond. Hoppen fik bl.a. 8,4 i kapacitet og 8,5 i galop. Dommerne bemærkede i galoppen rummeligheden og de aktive bagben.

Omkring kapaciteten, lagde dommerne ikke skjul på at de mente Fleur Royal er en hest til fremtidens opgaver.

Fleur Royal e. Fürst Romancier / Royal Diamond sluttede som nr. 6 med 82,00 points og er kvalificeret til DSA-finalen på Blue Hors i oktober.

Vi ønsker ejer og avlere tillykke.