dk gb de

Profil

Bakken Dressage I/S

Bakken Dressage I/S drives af Silje Bakken og Michael Møller Flintrup. Begge er examineret beridere og har lang erfaring med kvalitetsheste. Ud over erfaring med kvalitetsheste, har begge parter rettet fokus på, hvad der skaber bedst mulige resultater, ud fra vore fælles værdier: respekt for hesten, ordentlighed, troværdighed og ambitiøse. Dermed tilbyder Bakken Dressage I/S, en bred palet af kvalitetsheste, der kan matche præcis det, der passer dig og dine behov.

Det perfekte match skabes gennem gensidig tillid.

Hos Bakken Dressage I/S vil det altid være højt prioritet, at kunne udvikle heste og ryttere på alle niveauer. Dette med stor passion og respekt over for både hest og rytter.
Følgende værdier er grundlæggende hos Bakken Dressage I/S:
 
  • Respekt for hesten

   Bakken Dressage I/S tilbyder forhold for dine heste, så de føler sig hjemme. Vi samarbejder med den dygtigste smed og bruger de bedste dyrlæger.

  • Ordentlighed

   Hos Bakken Dressage skjuler vi ingen ting, vi kigger kunderne i øjnene og fortæller hvordan situationen er.

  • Nærvær

   Hos Bakken Dressage I/S føler både kunder og leverandører sig tilpas.

  • Troværdighed

   Hos Bakken Dressage I/S holder vi hvad vi lover og siger hvad vi vurderer.

  • Partnerskab

   Bakken Dressage I/S kan ikke selv og vil gerne nå længere end vi selv kan. Derfor har vi partnere i Danmark, Norge, Sverige, England og Tyskland.

  • Ambitiøse

   Hos Bakken Dressage I/S vil vi udfordres af vore kunders krav. Vi vil kombinere salg og konkurrence heste, for hele tiden at stimulere udviklingen i forretningen.

  • Passion og respekt

   Er forenet i kombinationen af nærvær, godt horse-manship og topprofessionel træning.

Ikke alle heste passer til alle ryttere, ikke alle kunder ønsker den samme type hest. Derfor er det oplagt, at have tre forskellige ryttere i samme stald. Dette sikre netop, at vores kunder får de bedst mulige kompetencer, viden samt optimal sparring for udvikling af deres heste.