Hvem er vi?

Bakken Dressage drives af Silje Bakken og Michael Møller Flintrup. Begge er examinerede beridere og har lang erfaring med kvalitetsheste.

Bakken Dressage holder til på familiegården Lunding Nørregård. Gården er beliggende 5 km øst for Haderslev i naturskønne omgivelser med masser af luft og atmosfære. 

Gården blev i tidernes morgen købt af Michaels oldefar, hvor det nu er 4. generation af Møller-slægten, som driver gården.

Gennem årerne er den skønne ejendom gået fra at være et mindre landbrug med malkekøer til en topprofessionel salgs- og træningsstald for kvalitets dressurheste.    

Billede 01.02.2023 20.47.38

Ordentlighed

Hos Bakken Dressage er ordentlighed og dermed åbenhed og transparens omkring samarbejdet med vore kunder en vigtig værdi, så du som hesteejer føler dig tryg igennem hele forløbet. Derfor ligger det os på sinde, at inddrage dig 100% i vores vurderinger, så vi sammen kan tage de bedste beslutninger for dig og din hest.

 

Passion

Vi på Bakken Dressage kan kun udføre vores arbejde på det høje niveau, vi er kendte for, med rendyrket passion for opgaverne og målet om at være blandt de bedste. Når vi tiltrækker kunder, medarbejdere og interessenter, er det vores ønske, at de mærker denne passion og bliver del af den. Den er hovedessensen i det gode horsemanship og den topprofessionelle træning vi tilbyder og skaber motivation og glæde ved dagligt at give sit bedste.

 

Professionalitet og innovation

Uanset om det omhandler salg eller uddannelse af din hest, så er vi garant for, at opgaven bliver løst professionelt. Vi udfordrer dagligt vores processer, for netop at kunne dreje med verdenen omkring os og dermed sikre dig en tidssvarende håndtering af opgaven og et resultat i høj kvalitet. Vi lægger vægt på at være omskiftelige, agile og innovative, for hver dag at opnå det optimale resultat.

 

Kvalitet

Vi er utroligt ambitiøse på vores og dine vegne og forfølger et klart mål om at eje en førende position på markedet. Derfor er kun det bedste godt nok, og der er høj fokus på kvalitet, uanset om det omhandler kiropraktorer, smede, dyrlæger, foderleverandører eller andre influenter, der er vigtige for din hestes trivsel og velvære. Vores partnerskaber er langvarige, tætte og baserer på en genspejling af vores værdisæt – netop ordentlighed, passion, professionalitet og innovation og dermed kvalitet.

Mød vores engagerede team

Billede 03.02.2023 20.20.09 (1)

Silje Bakken

Indehaver & Berider

Examineret berider i 2011. Silje kommer oprindeligt fra Hamar i Norge. Hun har været i lære 6 år hos Per Skjærbæk, Priess Stutteri, på Mors. Silje er en af Danmarks mest erfarne ryttere. Det er altid en glæde at se Silje arbejde med hestene, uanset om det er i træning eller til stævner.

Billede 03.02.2023 20.20.09

Michael Møller Flintrup

Indehaver & Berider

Examineret berider i 2013. Michael startede sin læretid hos Team Møllen, v/ exam. berider Jørgen Christensen, og var de sidste 4 år på Dalumgaard Rideklub hos Jon D. Pedersen. Michael står for al klargøring af hestene fra jorden. Derudover fungerer han som støtte for Bakken Dressage ekvipagerne både i træning og til konkurrencer.

IMG_2259

Simone Blomme Rasmussen

Beriderelev

Uddannet cand.merc. International Business & Management i 2022. Simone er en super alsidig rytter, der med egen og stedets heste udvikler sig til at blive et stærkt kort både hjemme og på konkurrencebanerne.

Josephine go

Josephine Kliver

Rytter & Groom

Josephine er en altid smilende pige, der med grundighed, overblik og ekstrem ro altid får løst de opgaver, der måtte være. Det er bl.a. Josephine, der sørger for at tingene spiller, når vi er til stævner. Josephine rider M-niveau på hendes egen hest. Hun er super god til alle heste.

Line

Line Kyhl

Groom

Line hjælper med de daglige opgaver hos Bakken Dressage. Det er hende, som sørger for at maskineriet kører. Eksempelvis sørger hun for at rytterne bliver holdt i gang, og hun er altid klar til at hjælpe til, hvor der er behov for det.

IMG_2157

Marja Michaelis

Groom

Marja er vores ponyrytter og konkurrerer på sin egen pony, Clay. Hun hjælper efter skole og i weekender. Marja er en pige med masser af energi og gå-på-mod. Hun tager tingene som de kommer, og er en stor hjælp i vores team.

julie med ørene fremme

Julie Berggreen Schondelmeier

Rytter & Groom

Stedets tilridnings- og unghesterytter. Julie har en udsøgt ro, et stort mod og er utrolig god til at skabe et godt bånd med de yngste heste. Julie er på vej mod Mb-klasserne med hendes egen hest.

michelle (1)

Michelle Larsen Dittmann

Rytter & Groom

En alsidig pige der med god energi og positiv tilgang udfører alle opgaver. Uanset om det er på hesteryg eller på jorden. Michelle er undervejs med hendes egen unghest.

IMG_2139

Jette von Essen

Rengøring & vedligehold

Jette er hende, der gør det hele meget nemmere hos Bakken Dressage. Der er altid strålende rent, og alt er ryddet op, hver gang Jette har været i gang. Hun arbejder sig gennem alle opgaverne, og hestene elsker, når hun har tid til at strigle dem.